Welcome!
You've carried away by rain cloud
to :erfiedanny.blogspot.com/
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you brought a raincoat :D
because here the weather was rainy!
RAIN is goooood!


Erfie Danny's Blog! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5512996982358140908\x26blogName\x3d%E2%99%9B+Danny\x27s!+%E2%99%9B\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://erfiedanny.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://erfiedanny.blogspot.com/\x26vt\x3d-1803890006005447049', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to erfiedanny.blogspot.com. Click the NAVIGATION at the NUMBERS.





Erfie Danny's Blog


Ego =='
Posted on Monday, June 27, 2011 @ 4:27 AM | 0 comment(s)


Hary nh nak cerita pasal one the student of SMKSA . Blog diaa . HAHA . Awakk ; awak perli saya yaa ? Saya terasa lhaa . Awak nh . Sampai hati kannn ? Tersentuh hati dan jiwa raga saya nh . HAHA . Puihhh . :DD

Okayy . Listen to me carefully . If kau tak tahu ape maksod AIB tohh . TOLONG ehh TOLONG . Jangan nak perli-2 orang . Kau macam tak pernah pulak kannn ? Dalam class dulu ; kau lhaa orang yang sering mengAIBkann orang . 

Tak perlu jady baik dalam blog . Just be yourself . Dekat luar perangaiiii . =='
APTB lahaiii . Menyampah pulakk aku . Rase nak lempang muka awak laju-2 . Tapyyy ; saye tak beranii . Atas sebab-2 yg tertentuu . :DD




Pade si dia yg terasaa . Maaf ; bukan awak yeaaa ? HAHA .
Blah lha kauu . Menyampah akuu .
Apee ? Anda turut tidak menyukai sayaaa ?
Maaf yeaa ? 
Saya bukan nya MALAIKAT yg tidak membuat kesalahan .
Saya hanya MANUSIA biasa yg sering membuat kesilapan .
:))

************************************

Persengketaan dan perhubungan tidak dapat di pisah kan bagai gusi dengan lidahh .
Bermadah berhelah petang-2 nh .
Biasalahh jiwa tengah kacau pasal kejadian malam tadyy .
Hmm ; bergado lagy dengan Fiee .

Maaf papa ; saye still tak faham awak . Saye cuma masih tak buleh terima diaa . Walaupun saya tahu dia tade pape dengan awakk . Tp ntah lhaaa . Maybe sebab awak dengan die selalu overr . Kawan kann ? So whatt ? Do I caree ?

Bila saya kata saya tak sukaaa . Means I really-2 mean it . Pleasee ; bila saya dah start tak suka ape yg awak buatt . Saya takotttt ; saya teros meneros nak membenci perangai awakk . Sya tanak benda toh sume jadyy . Awak faham kann sayangg ?

Erfie Danny ; please understand me . I LOVE YOU dearr .
Maaf saya selalu EGO dengan awak .