Welcome!
You've carried away by rain cloud
to :erfiedanny.blogspot.com/
Use Google Chrome to best view.
Navigation at the numbers!
Last, I hope you brought a raincoat :D
because here the weather was rainy!
RAIN is goooood!


Erfie Danny's Blog! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5512996982358140908\x26blogName\x3d%E2%99%9B+Danny\x27s!+%E2%99%9B\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://erfiedanny.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://erfiedanny.blogspot.com/\x26vt\x3d-1803890006005447049', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


안녕하세요
You've visited to erfiedanny.blogspot.com. Click the NAVIGATION at the NUMBERS.





Erfie Danny's Blog


Perempuan Atau Layak Di Panggil Betina !
Posted on Friday, June 17, 2011 @ 1:31 AM | 0 comment(s)

Selamat petang dan Selamat sejahtera . :)

Aku ta sabar-2 na balik sch ; nak update blog nh ! Erghhh ! FUCK doe kat kau perempuann !

 Aku malas nak lapik-2 lhaa en ? Meyh aku bgtao je teros sape kah perempuan yg bermulut sial ituu . Name pmpuan toh NURUL AZREEN BINTI HAJI BAHARUDDIN . Haji itu di potong kerana kami  ragu-2 dengan kesahihan title HAJI toh ! HAHA . 

Perempuan nh memang di anti oleh kami kerana suka cakap besar ; cerita meletop-2 ; riak ; takbur ; sombong ; perasan cantik ; belagak pandai ; bajet atlet dan sebagai nyaa . HAHA .

Ehh ; tolong lhaa wehh ! Setakat kau pernah dapat markah highest SENI dalam class ; kau nak poyo-2 bawak kertas lukisan kau toh ke hulu ke hilir . Asal boleh kau nak tunjok kat satu class yg kau pandai melukiss ye takk ? TUIHHHHH ! Pegy lha mampos enn ? Eww ! Lagy satu ; kau pernah jady captain under 18 bola tampar ; kau nak bajet atlet ngn kteorgg ? SUMPAH kteorg tak heran lgsg dengan kauu . Konon nyee dapat wakil sch ; bersungguh-2 panjat sch toh pegy library semate-2 nak carik buku bola tamparr ? HAHA . Tolong lhaa wehh ? Kau tayah nak macam pandai sgt lhaa en ? Kau jugak selalu bajet kau nh atlet renangg . Huii ! Dasyat lhaa kau . Aku berenang uwn ta getyy . Tolong ajar bulehh ? Mata ke atas ; tangan ke dada .

Di samping ituu ; kau nak masok pertandingan bersajak ? HAHA . Sajak uwn kau suroh cikgu buat enn ? Mendeklamasi en apetah lagyy . HAHA . Buat org gelak jea lhaa wehh . Leper jeaa ! Tade tone lgsgg . Apohal ? =='

Lagyy ; kau pernah katee kt salah seorang budak lelaki dalam class . ' Aku en cutee '
Ewwwww ! Wattafak doee ! Geli aku dengarr ! Hee ! Wekkk ! Asal nak aku muntah kat muka kauu ! HAHA .

Selain ituu ; orang lain ade jugak balak doee ! Tade lha nak berkepit 24/7 ngn balak kau dekat sch . HAHA . Kau engat aku jelous ? Haa . Siket nafsu uwn tade kat balak kau lhaa !




Kau pernah se-geng dengan kyra ; then kau gado dengan dorangg ; tibe-2 masok geng aku ngn tyna . Siap pegy bilek kaunseling lhaa bagaii . Aku yg sengal uwn ikot jea lhaa . Temann . Kawan lha konon nyee ! Err =='

Lepas kau bukak sch ; tbe-2 kau tego kyra and teros wat ta kenal ngn kteorgg . Ape punye shial lhaa kau nh . Lepas kau gado balik ngn kyra sume ; jangan harap lhaa en nak kawan lek ngn kteorgg . Teros kau kawan ngn budak belakang yg kau ta pena-2 tego tohh . Elok lhaa tohh ; kteorg mang ta suke kau uwn . HAHA . Kau agak-2 dorang suke kau kee ? HAHA .

Aku ta berkenan kau ade dalam group kteorg doee . Ta suda-2 dengan kebelagakkan kau yg KAYE tohh . HAHA . Untong lhaa kaye . Aku nh miskin jeaa . Beli kasot satu jeaa . Itu pon mase nak rayee . HAHA . Tak macam kau ! Shopping nak dekat ALAMANDA jeaa . Beli kasot sekali 4 ! Huhh ! Korang mampuu ? Aku tak mampu doee . Kesiann . =='

Time exam ; kau en pandaii . Bile ta dapat jawab ; kau tulis dalam kertas jawapan . ' cikguu ; maaf ta dapat buat ; pening kepale lhaa . ' Ape lhaa kau nh . Bile ta dapat buat ; dah-2 lhaa . Bile org lain tiruu ; kau heboh tulis dalam kertas jawapan caniee ' even aku dapat markah kurangg ; at least aku tal meniru macam korangg .' HAHA . kelaka doe kau perempuan . Kau bajet cikgu bace kee ? HAHA . Bodo lhaa .

Hary tohh ; kau masok sketsa wakil sch . Dapat numb 2 . HAHA . Kau engat menang sebab kau kee ? Tolong lhaa . Setakat ayat 2 baris kauu . Berlatih ye-2 bagai dapat watak utama . Ape lhaa . Tak berkenan akuu .

Hary nh ; lagy lha membuak-2 perasaan BENCI ; FUCK and ANTI dekat kau doee . 

Kau boleh maki cikgu kesayangan kteorg tohh ? Huii . Kau tunggu je lhaa nasib kau isnin nh .  

Wehh perempuann ! Meyh aku engat en kau ehh ? Setakat cikgu tanye elok-2 dekat kauu . Ta bagy kau pegy latihan sketsa tohh . Untok kebaikan kau jugak lhaa sial ! Kau bole ckp cmtoh kat cikgu . Kau marah sebab cikgu ta cakap TAHNIAH dekat kau sebab dpt naib johan bola tampar hary tohh . Kau sape ckgu nak wishh ? Pegy mampos lhaa same kauu bodo ! Bangang betol . Org lain ambik bahagian jugak besokk . Tade lha smpai nak kurang haja sampai cmtoh sekali semate-2 ta dapt pegy latihan . Bodo lhaa kau . 

Lepas kau dah maki cikguu ; kau bule buat muke belagak serta hidung tinggi kau yg memang sedia kala tinggi tohh blahh macam toh jeaa ?! HAHA . SUMPAH aku tgk muke ckgu teros berubah sebab kauu ! 

Kau engat sketsa kau toh low menang bule pegy peringkat internasional ? HAHA . Kau sedar tak yg kau gado dengan cikgu sebab pertandingan kesenian budaya Islam dekat sch jeaa uwnn . Islam ade kat name jeaa . HAHA . Bodoh lhaa kau nh ! 




yaww stalkerr ! peace ! :)

Labels: